KILL ME HEAL ME RÜZGARI

Hayatımda izlediğim en güzel Kore dizilerimden ve kadrosu da muhteşem olan dizimdir övmek gibi olmasın ya da olsun sorun yok övülecek kadar güzel bir diziydi. Ama maalesef final yaptı (Admin hüzünlü yazma ^^ ). Neyse izlemediyseniz ve merak ediyorsanız size dizimizi kısaca tanıtayım.

Dizinin konusu  Çoklu Kişilik Bozukluğu hastalığı ayrıca çocuk istismarı'da anlatılıyor. Başrol oyuncularımız Ji Sung (Cha Do Hyun) ve Hwang Jung-Eum (Oh Ri Jin).




Ji Sung  varlıklı bir aileye sahip işadamı olan Cha Do-Hyun. Onun karakteri, çocukluğunda geçirdiği travmalar sonucu, Dissosiyatif kimlik bozukluğu olur. Kendi öz kişiliği de dahil 7 farklı  kişiliğe (Cha Do-Hyun, Shin Se-Gi, Perry Park, Ahn Yo-Sub, Ahn Yo-Na, Nana, ve Bay X) bölünür. Aramızda kalsın ben Cha Do Hyun'dan çok Shin Se-Gi'ye bayılıyorum^^ Ji Sung bu dizide resmen oyunculuğunu konuşturuyor. Her oynadığı karakterin hakkını verdi. Özellikle Shin Se-Gi'nin..
Hwang Jung-Eum, psikiyatri kliniğinde olan Oh Ri-Jin. Onun karakteri çok neşeli bir kişiktir ama o da  manik depresif hastası (Hastanın duygu durumu aniden yükselir, ya çok neşeli olur ya da çok mutsuz.) Cha Do-Hyun (Ji Sung) adında bir hastası için doktor olduğunu gizliyor  ve onun gizli psikiyatristi oluyor.  Cha Do Hyun'un kişiklerinden biri olan Shin Se-Gi, Oh Ri-Jin'e aşık hemde küçüklükten beri.

Park Seo-Joon , Oh Ri-Jin'in (Hwang Jung-Eum) ikiz kardeşi olan Oh Ri-On. Kitapları ile en çok satılanlar listesine girmiş bir gizem romanı yazarıdır ayrıca gerçek kimliğini saklıyor ve kitaplarında Omega adını kullanıyor. Aslında o ve Oh Ri-Jin biyolojik olarak kardeş değiller ve Oh Ri-On bunu biliyor. Elinde olmadan küçüklüğünden beri kardeşi Oh Ri-Jin'i seviyor. Dizide Oh Ri-On'a çok üzüldüm o kadar sevimliydi ki  :(

Cha Do Hyun'un çocukluğunu canlandıran çocuk oyuncuya hayran kaldım bahsetmeden geçemeyeceğim. Çocuk yılın oyuncusu ödülüne aday olur bee. Resmen o ağladıkça ben ağladım. İlk defa böyle mükemmel oynayan  bir çocuk oyuncu gördüm.




Diziden kare ve gifler ;
                                                                     Shin Se-Gi

                                                         Perry Park 
                                               
                                                            Ahn Yo-Na  
                                                               
                                             Ahn Yo-Sub
                                                       
                                                           Nana

                                                           Mr. X










Dizimizin buruk mutlu sonundan ; 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VARSITY ÜYE TANITIMI

SM Entertainment'ten Sürpriz !