SM'in Yaprak Dökümü

SM'den gelen ayrılık haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Beni en çok üzen haberde sonunda geldi. Sulli f(x)'ten ayrıldı. Zaten 'Red Light' promosyonlarınıda yarıda kesmişlerdi ve o zamandan beri grup beş üye olarak sahneye hiç çıkmadı. Daha önce f(x) ve Sulli'nin doğum günüyle ilgili yazdığım yazıları okuduysanız benim onlara özellikle de Sulli'ye ne kadar düşkün olduğumu bilirsiniz.



Bu haberi bayadır bekliyordum aslında. Buna rağmen ayrılışının üzerinden günler geçtikten sonra blogumda yayınlayacak gücü ancak buldum. Her ne kadar kendimi hazırlamış gibi hissetsemde şirketten gelen resmi açıklama canımı çok yaktı. Biz fanlar ayrılıklarla TVXQ, Super Junior, Girls' Generation ve EXO ile tanışmıştık zaten ama her geçen gün üzerine yenilerinin eklenmesi gittikçe hevesinizin kırılmasına sebep oluyor. Şirkette ayrılık yaşamayan eski gruplardan sadece SHINee kaldı. Maşallah diyelimde onlarada nazar değmesin. Red Velvet zaten yeni bir grup ve yeni üyesiyle gayet iyi gidiyor.



Ama heran her şey olabilir. Jessica'nın Girls' Generation'dan ayrılmasını bekliyor muydunuz? Hayır, çünkü çok ani bir olaydı. Sulli konusunda zaten uzun süredir grupla alakası yoktu. Bu çoğu kişinin beklediği şeydi. Yani demem o ki SM altında ki SHINee'den de heran bir üye gidebilir. Hiçbir sebep yokken bile. Artık üzülmememiz gerek. Ayrılanlarda bir şekilde yollarına devam ediyor zaten. Bunlara rağmen herzaman temennimiz  grupların bir bütün olması ve çıkış yaptıkları gibi kalmaları...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VARSITY ÜYE TANITIMI

KILL ME HEAL ME RÜZGARI

SM Entertainment'ten Sürpriz !